08.10.2026, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu

Denizli sinemalarında bu hafta 8 film vizyonda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Eylül 2025 Perşembe - 17:25Güncelleme: 18 Eylül 2025 Perşembe - 17:25
Denizli sinemalarında bu hafta 8 film vizyonda

Denizli’deki sinema salonlarında bu hafta dramdan komediye, aksiyondan bilim kurguya 8 film vizyona girecek.

Sinemaseverler, bu hafta beyaz perdeden yansıyacak “Büyük, Cesur ve Güzel Bir Yolculuk”, “Ada”, “Chuck’ın Hayatı”, “Şair Puşkin”, “Zincirkıran”, “Jester 2”, “Hobbit: Beklenmedik Yolculuk” ve “Super Charlie” isimli filmleri izleyebilecek.

Vizyona girecek filmlerle ilgili kısa bilgiler şöyle:

“BÜYÜK, CESUR VE GÜZEL BİR YOLCULUK”

Oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Colin Farrell, Kevin Kline ve Phoebe Waller-Bridge’in yer aldığı “Büyük, Cesur ve Güzel Bir Yolculuk” izleyici ile buluşacak.

Güney Kore asıllı ABD’li yönetmen Kogonada’nın imza attığı film, romantik bir zaman yolculuğu hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Senaryosunu Seth Reiss’in kaleme aldığı filmin konusu özetle şöyle:

“Sarah ve David, ortak bir arkadaşlarının düğününde tanışan iki yabancıdır. Ancak kendilerini bir anda, geçmişte yaşadıkları belirleyici anları yeniden yaşayacakları sıra dışı bir yolculuğun içinde bulurlar. Bu deneyim, onları hem kendileriyle hem de birbirleriyle yüzleşmeye zorlayacaktır.”

“ADA”

Alman yönetmen ve senarist Jan-Ole Gerster’in prömiyeri Berlinale’de yapılan yeni filmi “Ada” gerilim ağırlıklı bir dramı işliyor.

Stacy Martin, Sam Riley ve Jack Farthing’in rol aldığı film, Kanarya Adaları’nda lüks bir otelde tenis hocalığı yapan bir adamın hikayesini merkezine alıyor.

“CHUCK’IN HAYATI”

Tom Hiddleston, Karen Gillan ve Kate Siegel’ın rol aldığı “Chuck’ın Hayatı” Mike Flanagan yönetmenliğinde izleyici ile buluşacak.

Haberin DevamıReklam




Stephen King’in aynı isimli kısa öyküsünden uyarlanan bilim kurgu türündeki film, hayatımızın sıradan görünen anlarının aslında ne kadar kıymetli olduğunu vurgulayan bir hikayeyi konu ediniyor.

“ŞAİR PUŞKİN”

Oscar adayı Yura Borisov’un başrolünde oynadığı “Şair Puşkin”, Rus şair Aleksandr Sergeyeviç Puşkin’in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Felix Umarov’un yönetmen koltuğunda oturduğu film, şair ve yazar Ataol Behramoğlu’nun çevirisi ile sinema izleyicisinin karşısına çıkacak.

HAFTANIN KORKU FİLMLERİ

Bülent Terzioğlu’nun çektiği “Zincirkıran”, Anadolu’nun bir köyünde seri cinayetler işleyen bir adamla ilgili yazılan bir kitaptaki ritüeli odağına alıyor. Filmde Buğra Ağalday, Adem Gürlek ve Melisa Akaslan rol aldı.

Colin Krawchuk’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ABD yapımı “Jester 2”, içine kapanık bir sihirbaz adayının cadılar bayramı gecesinde tuhaf ve karanlık bir varlıkla karşılaşması sonrası meydana gelen olaylar etrafında dönüyor.

YENİDEN VİZYONA GİRECEK FİLMLER

Peter Jackson’ın yönettiği, Martin Freeman, Christopher Lee ve Hugo Weaving’in başrollerini paylaştığı 2012 yapımı “Hobbit: Beklenmedik Yolculuk” yeniden izleyici ile buluşacak.

Jon Holmberg’ün anime filmi “Super Charlie”, polis babasıyla birlikte şehri suçlulardan korumak ve süper kahraman olmak isteyen 10 yaşındaki Willie’nin, kardeşi Charlie’nin süper güçlerle doğmasıyla hayalinin suya düşmesini konu ediniyor.