03.10.2026, Cumartesi
14 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu

Özpek: Pamukkale’de çöpler toplanmıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ağustos 2025 Salı - 10:58Güncelleme: 26 Ağustos 2025 Salı - 10:58
Özpek: Pamukkale’de çöpler toplanmıyor

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Pamukkale’de çöplerin düzenli toplanmadığını, bu nedenle pis koku oluştuğunu, düzenli alınmayan çöplerin turistik ilçenin imajına yakışmadığı belirtti.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, doğal güzellikleri ve şifalı sularıyla bilinen Pamukkale’nin son günlerde artan çöp birikintileriyle gündeme geldiğini, belediyenin temizlik gibi asli bir görevi yerine getirmediğini ifade etti.

Pamukkale Belediyesinin çöpleri zamanında toplamadığı iddia edildi

“TOPLANMAYAN ÇÖPLER NEDENİYLE SİNEKLER ÇOĞALIYOR”

Alınmayan çöplerin mağduriyet yarattığını kaydeden Özpek, “Pamukkale ilçemizde uzun süredir çöplerin düzenli olarak toplanmaması nedeniyle vatandaşlarımız büyük bir mağduriyet yaşamaktadır. Sokaklarımızda günlerce bekleyen çöpler, pis koku ve görüntü kirliliği oluşturmakta, aynı zamanda halk sağlığını tehdit etmektedir. Çocuklarımızın oynadığı parklar, okullarımızın çevresi ve pazar yerleri çöp yığınlarıyla dolmuş durumda. Toplanmayan çöpler nedeniyle, sinek, böcek ve haşere sayısı hızla artarken, ilçe sakinlerimiz her gün daha büyük sıkıntıyla karşı karşıya kalmaktadır” dedi.

Haberin DevamıReklam




“ÇÖPLER NEDEN ZAMANINDA TOPLANMIYOR?”

Ortaya çıkan tablonun ilçede yaşayan vatandaşların yaşam kalitesinin düşürdüğünü, Pamukkale ilçesinin imajının zedelendiğini belirten Özpek, bu görüntülerin hem Pamukkale’nin imajını zedelediğini hem vatandaşların yaşam kalitesini düşürdüğünü söyledi.

Belediyenin asli görevi olan temizlik hizmetini yerine getirmekte yetersiz kaldığını, halkın taleplerinin görmezden gelindiğini ifade eden Özpek, “Çöpler neden zamanında toplanmıyor? Halk sağlığı hiçe mi sayılıyor? Belediyenin temizlik ekipleri neden görevlerini aksatıyor?” diye sordu.

İlçedeki çöp problemini “sorumsuzluk” olarak nitelendiren Özpek, belediyeyi göreve davet ittiğini, ilçenin temizliği ve halk sağlığı için gerekli adımların hızla atılmasını beklediklerini sözlerine ekledi.