Öztürk ve Bilir’den ASKF’ye ziyaret – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Öztürk ve Bilir’den ASKF’ye ziyaret

Öztürk ve Bilir’den ASKF’ye ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mayıs 2017 Cuma - 16:20Güncelleme: 12 Mayıs 2017 Cuma - 16:20
Öztürk ve Bilir’den ASKF’ye ziyaret

Üst klasman hakemi Ümit Öztürk ve üst klasman yardımcı hakem Osman Gökhan Bilir, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ASFK) ziyaret etti. Öztürk ve Bilir’e başarılar dileyen Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Sizlerle gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı.

Denizli’yi üst klasmanda temsil eden Ümit Öztürk ile üst klasman yardımcı hakemi Osman Gökhan Bilir, Denizli ASKF yönetimi ve tertip komitesini ziyaret etti. Ziyarette Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Sivri, Selahattin Çodur, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ayşe Sarıkaya, Ünal Coşkun, Çağatay Bostancı, Mesut Bacıkoğlu, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, Onur Kurulu Üyesi Şeref Varol, Tertip Komitesi Üyeleri Mehmet Tuncer, Mahir Gökoğlan, Mustafa Demir, Musa Keser, Gökmen Bayındır ve Hasan Kuru yer aldı.

Denizli ASKF Başkanı

Feyyaz Ceşen, Ümit Öztürk ve Osman Gökhan Bilir’in Denizli’nin gururu oluklarını belirterek, “2016-2017 futbol sezonunun sonuna gelmek üzereyiz. Bu gün Süper Lig hakemlerimiz Ümit Öztürk ve Osman Gökhan Bilir ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Kendilerini gururla izliyoruz. Temennimiz üst seviyelerde daha fazla hakemlerimizin yer alması. Ümit Öztürk ve Osman Gökhan Bilir’e başarılarının devamını diliyorum” dedi.