Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine bugünden geçerli olmak üzere zam geldi.
Buna göre, yüzde 12,5 oranındaki artışla otomobillerin Kuyucak-Kocabaş gişeleri arasındaki geçiş ücreti 200 liradan 225 liraya yükseldi.
Kuyucak-Sarayköy arası geçiş ücreti 130, Kuyucak-Kumkısık arası geçiş ücreti 145, Kuyucak-Pamukkale arası geçiş ücreti 180 lira olarak uygulanacak.
Kuyucak-Kocabaş arasında aks (dingil) aralığı 3.20 metre ve üzerinde olan 2. sınıf araçların geçiş ücreti 280 lira, aks (dingil) sayısı 3 tane olan her türlü araç için 335 lira, aks sayısı 4-5 adet olan araçlar için 405 lira, aks sayısı 6 ve daha fazla olan araçlar için 450 lira, motosikletler için 45 lira oldu.