Hükümlü kaldırıldığı hastanede öldü – D20Haber
11.05.2025, Pazar
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Hükümlü kaldırıldığı hastanede öldü

Hükümlü kaldırıldığı hastanede öldü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Ağustos 2024 Perşembe - 11:09Güncelleme: 1 Ağustos 2024 Perşembe - 11:09
Hükümlü kaldırıldığı hastanede öldü

Denizli’de geçtiğimiz günlerde cezaevinde yaşanan zehirlenme olaylarının ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan hükümlü hayatını kaybetti. Mahkumun kesin ölüm nedeni otopsinin ardından netlik kazanacak.

22 Temmuz Pazartesi günü Denizli Kocabaş D tipi, T tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan çok sayıda tutuklu ve hükümlü ile infaz koruma memuru zehirlenme nedeniyle hastaneye kaldırılmış, kusma, ishal, mide bulantısı şikayetleri üzerine cezaevine sahra hastanesi kurulmuştu.

Haberin DevamıReklam




Zehirlenme şikayetleri ile revire götürülen Mehmet Sorkun’un (57), tedavisi cezaevinde tamamlandı. Olayın ardından 30 Temmuz Salı günü Sorkun, tekrar rahatsızlandı. Mide bulantısı ve kusma şikayetleri bulunduğu öğrenilen Sorkun, Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Sorkun, dün ise doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Sorkun’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

DENİZLİ (İHA)