Zolan, traktör galericileriyle buluştu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, traktör galericileriyle buluştu

Zolan, traktör galericileriyle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2017 Pazar - 17:13Güncelleme: 2 Nisan 2017 Pazar - 17:13
Zolan, traktör galericileriyle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Traktör Galericileri Sitesi’nin Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıdığını, benzer bir projenin oto galericileri için de hayata geçirileceğini bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Traktör Galericileri Sitesi’nde galericiler ile kahvaltıda buluştu. Sitenin galericilerin çabası ve dik duruşu ile çok zor şartlar altında faaliyete geçirildiğini kaydeden Zolan, "Buradaki arkadaşlarımız çok mutlu, örnek bir projeye imza atarak bölgeye hitap eder bir pozisyona geldik. Buradan cesaret alarak şimdi otomobil galericiliği yapan arkadaşlarımız için de benzer bir proje için son safhaya geldik. Onlar da taşındıktan 6 ay, 1 yıl sonra ‘iyi ki taşınmışız’ diyecekler. Ortak hedefimiz Denizli'yi daha ileriye götürmek, Allah'ım başarılarımızı ve işlerimizi daim eylesin" dedi.

Galericiler ile gündeme dair sohbet eden Başkan Zolan, Türkiye’nin daha da güçlü olup, yoluna istikrarlı bir şekilde devam etmesi gerektiğini söyledi. Geçmişte 45 gün süren hükümetler olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Türkiye’de hükümetlerin ortalama ömrü 16 ay. 16 ayda hangi işi yapabilirsiniz” diyerek 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumun çok önemli olduğunu, bunun bir parti meselesi değil, memleket meselesi olduğunu kaydetti.