Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bir dönem daha göreve talip oldu. Ankara’ya giden Şevik, parti genel merkezinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü ve 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için adaylık başvurusunda bulundu.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, MHP’den adaylık başvurusunu yaptı. Şevik, başvuru sonrası “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve tensipleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Buldan Belediye Başkanlığı için adaylık başvurumuzu yaptık” açıklamasında bulundu.
Şevik, meclis üyesiyken 2007’de görevdeki başkanın istifasıyla meclis içinde yapılan seçimle Buldan Belediye Başkanı oldu. 2009 mahalle idareler seçiminde yeniden başkanlığı seçildi. Bir dönem ara veren Şevik, 2019’da yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.