Merkezefendi Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinliği düzenledi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinliği...

Merkezefendi Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinliği düzenledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Haziran 2023 Pazartesi - 16:45Güncelleme: 5 Haziran 2023 Pazartesi - 16:45
Merkezefendi Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinliği düzenledi

Merkezefendi Belediyesince 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Başkan Şeniz Doğan ve öğrenciler atık ayrıştırma işlemi gerçekleştirdi.

Merkezefendi Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne özel etkinlik düzenlendi. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’ndaki etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, ilgili birim müdürleri, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Programda Doğan ve öğrenciler, ayrışımını yaptıkları atıkları atık toplama karavanı ve cam atık otomatına bıraktı. Ayrıca, çevreye olan katkılarından dolayı okul müdürlerine plaket, öğrencilere ise çeşitli hediyeler verildi.

“ÇEVRE BİLİNCİ KAZANDIRMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Daha yaşanabilir bir Merkezefendi ve temiz bir dünya için çalıştıklarını belirten Doğan, erken yaşta çocuklara çevre bilincinin kazandırılmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Doğa konusunda hassas olduklarını ifade eden Doğan, şunları söyledi:

“Çocuklarımıza çevre bilincini kazandırmak için Merkezefendi Belediyesi olarak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliğimizde öğrencilerimizin hazırladığı geri dönüşüm temalı sergiyi ziyaret ettik ve atıkları ayrıştırdık. Ayrıca, etkinliğimize katılan okul müdürlerimize de plaketlerini takdim ettik. Bu tarz etkinlikleri düzenlemek farkındalık oluşturmak açısından oldukça kıymetli. Bugünden göstereceğimiz her dikkatli davranış gelecek nesillere bırakacağımız tertemiz yarınların inşası olacak. Çevremizi koruyalım, doğamıza sahip çıkalım.”