PAÜ Hastanesi’nde lösemili çocuklar için kermes – D20Haber
20.06.2025, Cuma
23 °C / 37 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. PAÜ Hastanesi’nde lösemili çocuklar için kermes

PAÜ Hastanesi’nde lösemili çocuklar için kermes

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 21:04Güncelleme: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 21:04
PAÜ Hastanesi’nde lösemili çocuklar için kermes

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi ve üniversite çalışanları tarafından kurulan Çocuk Hematoloji Derneği, Çocuk Hematoloji Servisi’nde tedavi gören lösemi hastası çocuklar yararına kermes düzenledi.

Hastane bahçesinde yapılan kermeste gıda, oyuncak ve çeşitli ürünlerin satışı gerçekleşti. Hastaneye gelen vatandaşlar ve çalışanlar kermese büyük ilgi gösterdi. Kermesten elde edilen gelir, başta lösemi hastalar olmak üzere sosyoekonomik durumu düşük olan çocuk hastaların ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacak.

Haberin DevamıReklam




Çocuk Hemotoloji Derneği tarafından çocuk hastaların ilaç, giyecek, oyuncak, kitap gibi ihtiyaçlarının temini için benzer faaliyetlerin tekrarlanacağı ifade edildi.

D20Haber
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.