Başer: Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer: Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var

Başer: Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Nisan 2023 Cumartesi - 15:22Güncelleme: 29 Nisan 2023 Cumartesi - 15:22
Başer: Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var

Tekstil fabrikalarını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, “Türkiye’nin dünyanın sayılı ekonomileri arasında yer alması için istikrara ihtiyaç var” dedi.

AK Parti Denizli Millet vekili Adayı ve iş insanı Ekrem Başer, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda tekstil fabrikalarını gezen Başer, işçilerle buluştu.

 

"ÇALIŞMA KOŞULLARI ELE ALINDI"

Sektörün sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşan Başer, tekstil sektörünün Denizli ekonomisi için çok önemli olduğunu belirterek, sektörün daha da gelişmesi için çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Başer, ziyaretlerinde işçilerin çalışma koşulları, ücretler ve iş güvencesi gibi konular ele alındığını ifade etti.

"İSTİKRARA İHTİYAÇ VAR"

Denizli'nin tekstil açısından Türkiye'nin en önemli illerinden biri olduğuna vurgu yapan Başer, sektörün gelişmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Türkiye’nin dünyanın sayılı ekonomileri arasında yer alması için istikrara ihtiyaç duyduğunu kaydeden Başer, “Biz, yurt içinde gelir noktasında eşit bir şekilde faydalanmak, haklar ve özgürlükler açısından insana yakışır bir yaşam vadediyoruz" dedi.

"SEKTÖRÜ ÇOK İYİ BİLİYORUM"

Denizli'nin tekstil sektöründe daha da ilerlemesi için çalışmalar yaptıklarını aktaran Baler, şunları söyledi:

“Bu sektörü çok iyi biliyorum. Neler yapılması gerektiğinin farkındayım. Bugün de önemli tekstil firmalarımızı ziyaret ederek, işçilerimizle bir araya geldik ve sorunlarını dinledik. İnşallah, bu sektörümüzün daha da gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Denizlimizin çok daha iyi noktalara gelmesi adına hiç durmadan çalışacağız. Sizlerle birlikte kazanacağız."

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da ziyaretlerde Başer'e eşlik ederken, Zolan ve Başer, işçilerin sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalar gerçekleştireceklerini, sektörün daha da güçlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.