Denizli’nin Honaz ilçesinde hırsızlık olayları gerçekleştiren, otostop yaparak il il gezip çalmaya devam eden ve suç adresine yeniden dönen 73 yaşındaki A.K., JASAT ve jandarma ekiplerinin ortak operasyonuyla yakalandı.
Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde bir ay önce üç iş yerinde hırsızlık olayı meydana geldi. Olayları aydınlatmak için kolları sıvayan JASAT ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceleyip hırsızlık olaylarını yapan şüpheliyi belirledi.
Bu arada, Kaklık’tan ayrılan şüpheli, Samsun, Bursa, Muğla, Kocaeli, Ordu, Mersin, Ankara, Antalya, Edirne ve Tekirdağ’da da hırsızlık olayları gerçekleştirdi.
Otostop yaparak hırsızlık için il il gezen A.K., bir ay sonra Kaklık’a yeniden döndü. Daha önce hırsızlık yaptığı mahalleye girince JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Gözaltına alınan ve yapılan araştırmada 26 suç kaydının bulunduğu belirlenen A.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.