Muratdede Mahallesi’nde iftar sofrası – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Muratdede Mahallesi’nde iftar sofrası

Muratdede Mahallesi’nde iftar sofrası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Nisan 2023 Cumartesi - 14:29Güncelleme: 8 Nisan 2023 Cumartesi - 14:29
Muratdede Mahallesi’nde iftar sofrası

Merkezefendi Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla kurulan iftar sofrasında Muratdede Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi.

Merkezefendi Belediyesinin ramazan ayı etkinlikleri sürüyor. Verilen iftar yemekleri programına Muratdede Mahallesi’nde devam edildi. Yeşilyurt Kapalı Pazar Yeri’ndeki iftar yemeğinde mahalle sakinleri, tasavvuf müzik dinletisi eşliğinde orucunu açtı. İftar programı sonrası semazen gösterisi de sunuldu.

Programa katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Hemşehrilerimizle iftar sofralarında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sevindik Mahallemizden sonra iftar soframızı bu kez Muratdede Mahallemizde kurduk. Ramazan ayında hemşehrilerimizle birlikte oruç açmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Birlik ve beraberliğimizin geliştiği bu sofralar, Ramazan ayımızın vazgeçilmezidir. Ramazan’ın huzurunu, paylaşmanın güzelliğini yaşadığımız iftar soframızda bizlerle olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gönlümüz her daim bir, soframız bereketli olsun" dedi.