Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde iftar sofrası – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde iftar sofrası

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde iftar sofrası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2023 Cumartesi - 13:39Güncelleme: 1 Nisan 2023 Cumartesi - 13:39
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde iftar sofrası

Merkezefendi Belediyesi, iftar geleneğini Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde verilen yemekle sürdürdü. Başkan Şeniz Doğan da, mahalle sakinleri ile birlikte iftar yaptı.

Merkezefendi Belediyesinin iftar yemeği, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki kapalı Pazar yerinde verildi. Kurulan sofrada mahalle sakinleri birlikte iftar yaptı.

İftar programına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile birlikte, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ve CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı ve meclis üyeleri de katıldı.

İftar yemeğinin ardından tasavvuf müzik dinletisi eşliğinde semazen gösterisi sunuldu.

DOĞAN: DESTEĞİNİZ BİZLERİ MOTİVE EDİYOR

Vatandaşların ramazan ayını kutlayan ve onlarla sohbet eden Doğan, kutsal ayın birlik ve beraberlik duygularıyla en iyi şekilde yaşandığını söyledi. Doğan "Ramazan ayı huzurdur, berekettir, birliktir ve kardeşliktir. İçinde bulunduğumuz bu zor günleri el ele, birlikte atlatacağız" dedi.

Vatandaşların desteğine teşekkür eden Doğan, "Göstermiş olduğunuz destek ve enerji bizleri motive ediyor. Büyük bir aşkla hemşehrilerimize ve ilçemize hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Ramazan ayınız hayırlı olsun. Daha güzel, daha sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle. Gönlümüz her daim bir, soframız bereketli olsun" diye konuştu.