İş insanı Gökşin’den depremzedelere 8 konteyner – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. İş insanı Gökşin’den depremzedelere 8 konteyner

İş insanı Gökşin’den depremzedelere 8 konteyner

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Şubat 2023 Çarşamba - 20:15Güncelleme: 15 Şubat 2023 Çarşamba - 20:16
İş insanı Gökşin’den depremzedelere 8 konteyner

Denizlili yardımsever iş insanı Ahmet Gökşin’den depremzedelere sıcak yaşam ortamı. Yapımını sağladığı 4 konteyneri Hatay’a gönderen Gökşin, yarın 4 tane daha gönderecek. Gökşin’in yardımlarına fabrika çalışanları da kendi hazırladıkları ürünleri göndererek destek verdi.

Çalışanlarına sağladığı olanaklarla bilinen, en son işçilere yüksek promosyon sağlayabilmek için bankayla anlaşmasını bozarak 1 milyon lira ceza ödeyen ve 10 milyon liralık dağıtımı gerçekleştiren iş insanı Ahmet Gökşin, bu kez yardım elini depremzedelere uzattı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay’da kış gününde evsiz kalan ve soğuk havada barınma problemi yaşayan depremzedeler için Gökşin, 8 konteyner satın aldı.

4’Ü YERLEŞTİRİLDİ, TEŞEKKÜR GELDİ

İlk aşamada 4 konteyner Hatay-merkezdeki depremzedeler için gönderildi. AFAD ile iş birliği yapılarak kurulan konteynerlere yerleşen depremzedeler, Gökşin’i arayıp sağladığı sıcak ortam için teşekkür etti.

4 TANE DAHA YOLA ÇIKACAK

Bir tanesinde 20 kişinin kalabileceği konteynerlerden 4 tane daha hazırlandı ve Hatay’a ulaştırılmak üzere yarın yola çıkarılacak.

“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK VERDİK”

İş insanı Ahmet Gökşin D20HABER.COM’a yaptığı açıklamada, şu anda deprem bölgesinde en fazla barınma problemi yaşandığına dikkati çekerek, “Barınmayla ilgili sorunun çözümüne katkı koymak için 8 konteynerin yapımını sağladık. Bunlardan 4’ünü gönderdik, 4 ü daha yola çıkacak. Ayrıca içine su, havlu ve battaniyeler de koyduk” dedi.

Gökşin, Gökhan Tekstil çalışanlarının da depremzedelere yardımda bulunduğunu, onların hazırladığı yardım malzemelerinin de bölgeye gönderildiğini sözlerine ekledi.