Aydem Perakende’den elektrik faturalarına bir ay faizsiz erteleme – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. Aydem Perakende’den elektrik faturalarına bir ay...

Aydem Perakende’den elektrik faturalarına bir ay faizsiz erteleme

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ocak 2023 Perşembe - 12:38Güncelleme: 26 Ocak 2023 Perşembe - 12:38
Aydem Perakende’den elektrik faturalarına bir ay faizsiz erteleme

Denizli, Aydın ve Muğla illerine elektrik sağlayan Aydem Perakende, abonelerin elektrik faturalarını faizsiz olarak bir ay erteleyebileceğini açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada, Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterilerinin, “Şimdi Al Sonra Öde” modelinin uygulamacısı olan Kredim ile müşteri ilişkileri merkezlerine gitmeden elektronik ortamda kolaylıkla faturalarını ödeyebileceği belirtildi..

Açıklamada, ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla dijital kredi platformu Kredim ile iş birliğine gidildiği, bu kapsamda tüm abone gruplarına ait elektrik faturalarına bir ay faizsiz erteleme fırsatı ve 9 aya varan özel faiz oranlı taksit seçenekleri sunulduğu belirtildi.

Elektrik faturası borcu olan müşteriler, uygulama mağazaları (AppStore ve Google Play) aracılığıyla cep telefonlarına indirebilecekleri Kredim uygulaması üzerinden veya www.kredim.com.tr üzerinden hesap oluşturup; www.gediz.com veya www.aydemperakende.com.tr sitelerinde bulunan hızlı işlemler menüsünden faturalarını ödeyebilecek.

İş birliği sayesinde kredi kartı kullanmayan, kredi kartı limitinin etkilenmesi istemeyen veya kredi kartı limitini yükseltmek istemeyen müşteriler, fatura ödemelerini gününde yapabilecek ve seçebileceği vade sayısına göre geri ödeyebilecek.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere, www.aydemperakende.com.tr veya www.gediz.com sitelerinde bulunan kampanyalar sayfasından ulaşılabilecek.