SP’li Kılıç: Yeni bir dönemin, yeni bir başlangıcın şafağındayız – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. SP’li Kılıç: Yeni bir dönemin, yeni...

SP’li Kılıç: Yeni bir dönemin, yeni bir başlangıcın şafağındayız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ocak 2023 Cuma - 14:39Güncelleme: 13 Ocak 2023 Cuma - 14:39
SP’li Kılıç: Yeni bir dönemin, yeni bir başlangıcın şafağındayız

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Türkiye’nin yeni bir dönemin, yeni bir başlangıcın şafağında olduğunu belirtti.

SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, SP’nin seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

SP kadrolarının Türkiye genelinde vatandaşları dinlediğini, kendisinin de bu program dolayısıyla Denizli’de bulunduğunu kaydeden Kılıç, programın il ve ilçelerle sınırlı olmadığını, mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy, fert fert bir araya geleceklerini söyledi.

İktidarın gündemi değiştirme çabaları içinde olduğunu ifade eden Kılıç, “İktidar, her gün bir başka algıyı tedavüle sokuyor. Peki bugün Tekirdağ’ın, Zonguldak’ın, Balıkesir’in, Denizli’nin, Mersin’in evlerinde, sokaklarında, iş yerlerinde neler konuşuluyor, neler yaşanıyor? İşte bunun için tüm kadrolarımızla sahadayız. Vatandaşlarımız artık değişimin vakti, zamanı geldiğine inanıyor. Yeni bir dönemin, yeni bir başlangıcın şafağındayız çünkü. Bizi bekleyen insanımız var, bizi bekleyen büyük işler var. Geçmişin yanlışlarını telafi edecek ve geleceği inşa edecek büyük adımlar atacağız” dedi.

Altılı Masa’ya da değinen Kılıç, “Altılı Masa olarak yola çıkış gerekçemiz bu değişiklik ihtiyacını görüşümüzdür. Ortak problemlerimiz karşısında ortak sorumluluklarımızı kuşanma ihtiyacıdır. Kötü gidişata hep birlikte son verme isteğidir. İktidarın zihin kalıpları ile düşünenler, bu ilkesel birlikteliği anlamakta zorlanıyorlar. Tekli koltuklarını koruma güdüleri, masanın istişare kültürünü anlamalarına engel oluyor çünkü. Böyle bir birliktelik, siyasi tarihimiz boyunca eşine az rastlanır bir örnektir. Ayrıca, masanın göstereceği aday da Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacak ve tüm siyasi partilerle uyum içerisinde çalışacak” diye konuştu.

Kılıç, yaşanabilir ve büyük Türkiye’yi inşa edeceklerini, zamanın umutsuzluğa kapılma değil umudu büyütme zamanı olduğunu, güven vu umutları boşa çıkarmayacaklarını sözlerine ekledi.