Sanatçı Metin Şentürk, Denizli’de öğrencilerle buluştu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Sanatçı Metin Şentürk, Denizli’de öğrencilerle buluştu

Sanatçı Metin Şentürk, Denizli’de öğrencilerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ocak 2023 Pazartesi - 18:01Güncelleme: 9 Ocak 2023 Pazartesi - 18:01
Sanatçı Metin Şentürk, Denizli’de öğrencilerle buluştu

Sanatçı Metin Şentürk, Denizli’deki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlardaki öğrencilerle bir araya geldi. Şarkılarını seslendiren sanatçı, gençlerle söyleşi yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Genç Bakış Açısı Programı" Denizli’de sanatçı Metin Şentürk’ün katılımıyla gerçekleşti. Pamukkale Yurdu Konferans Salonu'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarında kalan üniversite öğrencileri ile düzenlenen söyleşiye katılan Şentürk, yaşamında karşılaştığı zorlukları anlattı, deneyimlerini paylaştı.

Üniversiteli gençlerin sorularını da yanıtlayan sanatçı, şarkılarını seslendirdi. Programa katılan gençler de zaman zaman şarkılara eşlik etti.

Bu arada, programa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da telefon bağlantısı ile katıldı. Gençlere seslenen Kasapoğlu, "Genç arkadaşlarımı gönülden selamlıyorum. Sizlerin mutluluğu için tüm gücümüzle çalışacağız ve sizleri geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Hepinizin yeni yılını kutluyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman da çeşitli programları düzenleyerek gençlerin bilgilenmesine, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirtti.