Büyükşehirden besiciye arpa nakliyesi desteği – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehirden besiciye arpa nakliyesi desteği

Büyükşehirden besiciye arpa nakliyesi desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Aralık 2022 Cuma - 09:31Güncelleme: 31 Aralık 2022 Cumartesi - 16:03
Büyükşehirden besiciye arpa nakliyesi desteği

Denizli’nin 9 ilçesinde küçükbaş hayvancılıkla uğraşan 613 besicinin, Toprak Mahsulleri Ofisi’nden(TMO) aldığı 750 ton arpanın nakliyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesince gerçekleştiriliyor.

Denizli’de kırsal bölgelerde üretimi daha da artırmak için çiftçinin ve üreticinin kalkınmasına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş hayvancılıkla uğraşan üreticilere nakliye desteğinde bulundu.

Denizlili besicilerin talebi doğrultusunda Acıpayam, Babadağ, Bozkurt, Buldan, Çameli, Çardak, Honaz, Kale ve Serinhisar ilçelerinden 613 üreticinin TMO’dan aldığı toplam 750 ton arpanın nakliye hizmeti Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilmeye başlandı. İlk etapta Bozkurt, Çameli, Çardak ve Honazlı üreticilerin arpaları işletmelerine teslim edildi.

Çiftçinin ve üreticinin yanında olmaya devam ettiklerini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çok şükür Denizlimiz her alanda üretmeye, şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için katkı sağlamaya devam ediyor. Biz de üretimle uğraşan vatandaşlarımızın yanında olmaya, tüm imkanlarımızla onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu bizim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.