Denizlispor’da Mehmet Uz’dan istifa sinyali – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’da Mehmet Uz’dan istifa sinyali

Denizlispor’da Mehmet Uz’dan istifa sinyali

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ekim 2022 Cumartesi - 22:53Güncelleme: 29 Ekim 2022 Cumartesi - 22:53
Denizlispor’da Mehmet Uz’dan istifa sinyali

Denizlispor’un Göztepe karşısında uğradığı 5-0’lık hezimetin ardından eleştiri oklarının hedefi olan kulüp başkanı Mehmet Uz, istifa sinyali verdi. Uz, kararını 31 Ekim Pazartesi günü açıklayacağını duyurdu.

Yeşil-siyahlı takımda, Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasının ardından Göztepe maçına teknik direktörsüz çıkılmasının faturası ağır oldu. Denizlispor, kendisi gibi sıkıntılı bir süreçten geçen Göztepe’ye 5-0’lık skorla üst sıralara tırmanışın yolunu açarken, kendisini de iyice ateşe attı.

Spor Toto 1. Lig’in galibiyet alamayan tek takımı, en az gol atıp, en çok gol yiyen ekibi olan Denizlispor, küme düşme konusunda dönülmez bir yola doğru ilerlerken, yönetime artan tepkiler üzerine kulüp başkanı Mehmet Uz, sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Uz, açıklamasında “Spor Toto 1.Lig 2022-2023 Sezonunun geride kalan 11 haftalık bölümünü hiç tahmin etmediğimiz bir şekilde geride bıraktık. Tüm olumsuzluklara rağmen büyük fedakarlıklarla bugüne kadar yolumuzda ilerlemeye çalıştık. 11 haftalık periyotta sadece 2 puanda ve son sırada kalmamızın yanı sıra, yapılan ağır eleştiriler beni bir karar almaya yöneltmiştir. 31 Ekim Pazartesi günü düzenleyeceğim basın toplantısı ile hem kulübümüzün son durumunu hem de yola devam edip etmeyeceğimle ilgili kararımı açıklayacağım” ifadelerini kullandı.