Pamukkale Belediyesinden Bağbaşı Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesinden Bağbaşı Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları

Pamukkale Belediyesinden Bağbaşı Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Eylül 2022 Pazartesi - 14:55Güncelleme: 12 Eylül 2022 Pazartesi - 14:55
Pamukkale Belediyesinden Bağbaşı Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları

Pamukkale Belediyesi, Bağbaşı Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarda 40 bin m² kilit parke taşı döşendi.

Pamukkale Belediyesi; Fatih, Deliktaş, Aktepe, Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Anafartalar mahallelerinde 600 sokakta üstyapı çalışmalarını tamamladı. Ekipler şimdi de Bağbaşı Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarına başladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Bağbaşı’ndaki çalışmalarla ilgili açıklamasında, çocuk parklarını yenilediklerini, bunlardan birisi olan Engelsiz Park’ın ayrı bir önem taşıdığını belirtti. Örki, şunları kaydetti:

“Bu mahallemizde yaklaşık 40 bin m² kilit parke taşı döşeme işlemlerini gerçekleştirdik. Ham yolları da tamamladık. Yine bazı parklarımızdaki çocuk oyun gruplarını yeniledik, çocuklarımıza daha güzel eğlence imkânı sağlamış olduk. Aynı zamanda mahallemizde bir engelsiz park inşa ettik. O park sayesinde engelli vatandaşlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, çocukluklarını, gençliklerini daha güzel yaşamaya başladılar. O parkımızda, hem engelli bireylerimiz hem engelsiz vatandaşlarımız birbiriyle kaynaşma imkânı buldu.

Bunun yanında son olarak Ebubekir Sıddık Camimizin de çevre düzenleme çalışmalarını başlattık. Buradaki çalışmalarımız şuan itibariyle yüzde 60 seviyesine gelmiş oldu. Vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Tabi ki bu çalışmalar gerçekleştirilirken zaman zaman çevreye de rahatsızlık da vermiş oluyoruz. Ama bu asil milletimizin anlayışıyla, daha güzel hizmetler gelecek umudu ve bize olan güveniyle o süreçleri aştık çok şükür.”