Ormana personel alınacak, iller arasında Denizli de var – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Ormana personel alınacak, iller arasında Denizli...

Ormana personel alınacak, iller arasında Denizli de var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ağustos 2022 Cumartesi - 10:04Güncelleme: 27 Ağustos 2022 Cumartesi - 10:04
Ormana personel alınacak, iller arasında Denizli de var

Orman Genel Müdürlüğü, kurumun taşra birimlerinde görevlendirilmek üzere KPSS puanı üzerinden değerlendirmeyle sözleşmeli personel alacak. Personel alımı yapılacak iller arasında Denizli de bulunuyor.

Orman Genel Müdürlüğünün taşra birimlerinde görevlendirilmek üzere, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’nci maddenin (b) fıkrası gereğince, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 338 sözleşmeli personel alınacak.

DENİZLİ İÇİN 5 KADRO

Açıklanan 338 personelden 5’i Denizli Orman Bölge Müdürlüğünde görevlendirilecek. Denizli’ye alınacak personelden biri harita mühendisi, biri makine mühendisi, biri büro personeli (insan kaynakları) ve ikisi şoför olarak görevlendirilecek.

KPSS PUANI KAÇ OLACAK?

Başvurularda, lisans mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP3, ön lisans mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP93, ortaöğretim mezuniyeti gereken unvanlarda KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranıyor.

BAŞVURU TARİHİ

Söz konusu sözleşmeli personel alımı için adayların başvuruları 1-10 Eylül tarihleri arasında olacak. Başvurular, e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifreleri ile başvuru yapacak.

Yerleşmeye hak kazanan adayların işe başlamaları için gerekli belgeleri, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman Orman Genel Müdürlüğünün internet adresinden (www.ogm.gov.tr) duyurulacak ve ayrıca tebligat yapılmayacak.