Yol geçen hanına dönen kooperatif yine soyuldu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Yol geçen hanına dönen kooperatif yine...

Yol geçen hanına dönen kooperatif yine soyuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2018 Pazar - 12:52Güncelleme: 28 Ocak 2018 Pazar - 12:54
Yol geçen hanına dönen kooperatif yine soyuldu

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde kooperatif soygunu… Yatağan Bıçakçılık Kooperatifi, yaklaşık 2,5 aylık aradan sonra bir kez daha soyuldu. Binaya girenlerin kasadaki 50 bin lira dolayında parayı alarak kaçtığı iddia edildi.

Acıpayam’ın Yatağan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Yatağan Bıçakçılık Kooperatifi, gece kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce soyuldu. İddiaya göre, kooperatif binasına arka kapıdan giren kişi ya da kişiler, ön cepheyi gören güvenlik kamerasını devre dışı bıraktı. Beraberlerinde getirdikleri oksijen kaynağıyla çelik kasayı kesen soyguncular, 50 bin lira dolayında parayı alıp kaçtı.

Soygun olayı sabah fark edildi ve jandarmaya ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen jandarma, incelemeler yaptı, parmak izleri aldı. Kooperatif binası çevresindeki güvenlik kamerası görüntüleri de incelemeye alındı.

Yatağan Bıçakçılık Kooperatifi 18 Kasım’da da soyulmuş, soygunu gerçekleştiren kooperatif müdürü İ.A.’nın oğlu O.A. İstanbul’da yakalanmış, O.A.’nın 600 bin lira dolayındaki soygun parasıyla 2 lüks cip, yarış motosikleti aldığı belirlenmişti.