İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu sona erdi – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu sona...

İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu sona erdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Haziran 2022 Çarşamba - 13:44Güncelleme: 1 Haziran 2022 Çarşamba - 13:44
İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu sona erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu” sona erdi. Sempozyumda 10 oturum gerçekleştirildi, 60 konu başlığı ele alındı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ve kentteki kamu kurum ve kuruluşlarının, iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına rehber olacak “İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu” tamamlandı. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki sempozyumun kapanış programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık ve davetliler katıldı.

Zolan, kapanış konuşmasında, iki gün süren sempozyumun çok verimli ve başarılı geçtiğini söyledi. Sempozyuma katılan ve emek verenlere teşekkür eden Zolan, katılımcılara sempozyumun anısına plaket takdim etti.

İki gün süren sempozyumda toplam 10 oturum yapılırken, akademisyen ve alanında uzman isimlerden oluşan 34 konuşmanın 60 konu başlığında hazırladığı iş sağlığı ve güvenliği alanındaki bilgileri katılımcılarla paylaştı. Oturumlarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Genel Müdürlüğü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Araştırma Merkezi, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, AFAD ve AKUT bilgilendirme sunumları yaptı. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar da anlatılırken, katılımcılar merak ettikleri sorulara da yanıt buldu.