Kızılay’dan duyarlı personele madalya – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kızılay’dan duyarlı personele madalya

Kızılay’dan duyarlı personele madalya

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Aralık 2021 Cuma - 10:38Güncelleme: 24 Aralık 2021 Cuma - 12:23
Kızılay’dan duyarlı personele madalya

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ’nin, kan bağışı konusunda duyarlılık gösteren 4 personeli madalyayla ödüllendirildi. Bu arada, şirket personeli, Kızılay’a bir kez daha kan bağışında bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, geleneksel hale getirdiği "İyi ki varsın kan dostum" sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı’na bir kez daha destek oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesisleri’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan ve şirket personeli katıldı.

Yılda en az 2 kez kan bağışında bulunduklarını belirterek, uygun şartları taşıyan herkesi kan bağışında bulunmaya davet eden Gökoğlan, her kan bağışının bir hayat kurtardığı anlayışı ile kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Önümüzdeki dönemde düzenlenecek kan bağışı kampanyalarına desteğin artarak süreceğini kaydeden Gökoğlan, bugüne kadar 10 kez kan veren 4 Ulaşım AŞ personeline madalyalarını ve beratlarını takdim etti.

Bugüne dek 10 kez kan bağışı yapan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ personeli Himmet Bal, kan bağışı yapmanın yaşattığı mutluluğu anlattı. Bal, “Bizim için önemli olan madalya değil, kan vererek vatanımıza, milletimize, insanımıza hizmet etmektir. İhtiyacı olan kişilere faydamız olduysa ne mutlu bize. Tüm çalışma arkadaşlarımı ve vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.