Doktora görevi başında saldırı – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Doktora görevi başında saldırı

Doktora görevi başında saldırı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Kasım 2021 Salı - 23:02Güncelleme: 30 Kasım 2021 Salı - 23:11
Doktora görevi başında saldırı

Denizli Devlet Hastanesinde görev yapan Dr Hüseyin Alim, bir hastanın saldırısına uğradı. Tepki çeken bu olayla ilgili Denizli İl Sağlık Müdürü Dr Berna Öztürk, “Çirkin saldırının sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Denizli Devlet Hastanesinin Üroloji Kliniğinde çalışan Dr Hüseyin Alim, görevi sırasında bir hastanın saldırısına uğradı. Dr Alim’in darp edilmesi meslektaşları ve hastane çalışanları tarafından tepkiyle karşılandı.

Bu arada, İl Sağlık Müdürü Dr Berna Öztürk, olayla ilgili kurumun sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Öztürk, “İlimizde Denizli Devlet Hastanesi’nde görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim’e yönelik yapılan  menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, değerli hekimimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Amacı insanlığa hizmet olan, vatandaşlarımıza hizmet sunma gayretiyle gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarımıza yapılan bu alçak saldırıların kabul edilebilir hiçbir açıklaması yoktur. Sağlık çalışanlarımızın bu gibi olaylara maruz kalması onur kırıcı, gönül kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Sağlık çalışanımızın yanında olduğumuzun ve bu çirkin saldırının da sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” açıklamasını yaptı.