Denizlili Yazar Kemal Yalçın okurlarıyla buluştu – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Denizlili Yazar Kemal Yalçın okurlarıyla buluştu

Denizlili Yazar Kemal Yalçın okurlarıyla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Eylül 2021 Cumartesi - 08:51Güncelleme: 25 Eylül 2021 Cumartesi - 08:51
Denizlili Yazar Kemal Yalçın okurlarıyla buluştu

“Emanet Çeyiz” ve “Haymatlos” romanlarının yazarı Denizlili Kemal Yalçın, söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluştu.

Halen yaşamını Almanya’da sürdüren “2021 Yılın Kitabı Ödülü” sahibi ünlü yazar Kemal Yalçın, Merkezefendi Kültür Merkezi'nde, “Mübadele Göç ve Alman Haymatlos Dostlarının Ağırlanması” konulu söyleşide okuyucularıyla bir araya geldi. Bu arada, okurları için kitaplarını imzaladı.

Söyleşiye katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yazar Kemal Yalçın’ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Merkezefendi Kültür Yayınları’nda, değerli yazarların kitaplarını yayınladıklarını kaydeden Doğan, Yalçın’ın da yazacağı yeni kitabını Merkezefendi Kültür Yayınları adı altında yayınlamak istediklerini ifade etti.

Merkezefendi Belediyesinin her zaman sanat ve sanatçının yanında olduğunu belirten Doğan, “Yerel sanatçılarımıza da destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Doğan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Hemşehrilerim ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu imkanı sağlayan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yazmaya devam edeceğim. Beni dinlemeye gelen değerli okurlarıma minnettarım” diye konuştu.