Pamukkale Belediyesinin düzenlediği ve çok sayıda güreşçinin katılımıyla gerçekleşecek yağlı güreşler ücretsiz izlenebilecek
Pamukkale Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek yağlı güreşler, hafta sonunda Atatürk Stadı’nda yapılacak. Er meydanında Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Osman Aynur, Recep Kara, Mehmet Yeşil Yeşil, Şaban Yılmaz ve Fatih Atlı ile birlikte 38 güreşçi başpehlivanlık için mücadele edecek.
Diğer kategorilerle birlikte toplam 500 güreşçinin katılacağı yağlı güreşler ücretsiz izlenebilecek. Pamukkale Belediyesine organizasyon için teşekkür eden vatandaşlar, Denizli’de ata sporu adına da önemli bir buluşma olacağını, onları izleyecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
DENİZLİLİLER EFSANE GÜREŞÇİLERİ CANLI İZLEYECEK
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, Denizli’de bir ilke daha imza atmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bu tarihi etkinlik, güzel şehrimizde ilk olma özelliğini taşıyor. Denizlili güreş severler, hemşehrilerimiz bu pazar günü ücretsiz olarak yağlı güreşlerin efsane isimlerini canlı olarak izleyecek. Bu heyecanlı mücadeleleri izlemek isteyen tüm vatandaşlarımızı pazar günü eşi, çocuğu, dostları ve sevdikleriyle birlikte Atatürk Stadı’na bekliyoruz” dedi.