Zolan, Kale’de muhtarlar ve belediye personeliyle bir araya geldi – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan, Kale’de muhtarlar ve belediye personeliyle...

Zolan, Kale’de muhtarlar ve belediye personeliyle bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ağustos 2021 Çarşamba - 12:11Güncelleme: 11 Ağustos 2021 Çarşamba - 12:23
Zolan, Kale’de muhtarlar ve belediye personeliyle bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ziyaretinde muhtarlar ve ilçede görev yapan Büyükşehir Belediyesi personeliyle bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas’ın Pınarlık Mahallesi’nde çıkan orman yangını nedeniyle yarıda kesmek zorunda kaldığı Kale ilçesi ziyaretini dün kaldığı yerden sürdürdü. Zolan'a Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK Parti Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile beraberindekiler eşlik etti.

Zolan, Kale Kaymakamı Abdülkadir Şahin'i ziyaretinin ardından Şehit Ömer Halisdemir Tepesi'nde Kaleli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Zolan, bu süreçte Denizli'de 20'den fazla orman yangını meydana geldiğini, yangınların Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri tarafından başarılı müdahalelerle büyümeden söndürüldüğünü söyledi.

Yangınların seferberlik içinde, elbirliği ile kontrol altına alındığını ifade eden Zolan, "Allah'ım beterinden korusun. Milletimiz yine bir ve beraber oldu, bu zorluğa da geçit vermedi. Her birine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Zolan, muhtarlarla toplantının ardından, Kale ilçesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi personeli ile bir araya gelerek dertlerini dinledi.