Topuklu ayakkabı dükkan değiştirtti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Topuklu ayakkabı dükkan değiştirtti

Topuklu ayakkabı dükkan değiştirtti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ocak 2019 Cuma - 12:17Güncelleme: 25 Ocak 2019 Cuma - 12:19
Topuklu ayakkabı dükkan değiştirtti

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde kafe işleten Nihal Eren, işyerinde giydiği topuklu ayakkabılardan rahatsız olduğunu ileri sürdüğü bina sakinleri yüzünden işyerini taşıdı.

Merkezefendi’nin Çaybaşı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki 6 katlı bir apartmanın giriş katını kafe açmak için kiralayan Nihal Eren, burada gerekli tadilatları yapmaya başladı.

Yaklaşık 3 bin lira harcayarak kafesini açan Eren, müşterilerini kabul etmeye başladı. Bu sürede işyeri için ruhsat almak üzere başvuran Eren'in önüne komşularından engel gelince buradan ayrılmak zorunda kaldı.

Gazetecilere yaptığı açıklamada, apartman sakinlerinin topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olduğunu için ruhsat almada gerekli imzayı atmadıklarını ileri süren Nihal Eren, komşularının topuklu ayakkabı sesinden dolayı sürekli polisi ve zabıtayı aradığını söyledi.

Yaşadıkları nedeniyle topuklu ayakkabı giymeyi bıraktığını ifade eden Eren, "Çıktığım yere masraflar yaptım. Bir ay geçmeden üst kattakiler, 'topuk sesleri yukarıya kadar geliyor. Rahatsız oluyoruz, uyuyamıyoruz, topuk seslerini tek tek sayıyoruz' diye şikayete gelmeye başladı. Yaza kadar idare edin, yazın buradan çıkacağım diye söyledim. Onlara bu konuda daha da dikkat edeceğimi anlattım. Şikayet üzerine topuklu ayakkabı giymeyi de bıraktım" diye konuştu.