Müjde Ar ve eşi Karakaş da Arslan için Denizli’de – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Müjde Ar ve eşi Karakaş da...

Müjde Ar ve eşi Karakaş da Arslan için Denizli’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2019 Cumartesi - 11:49Güncelleme: 8 Haziran 2019 Cumartesi - 16:33
Müjde Ar ve eşi Karakaş da Arslan için Denizli’de

Antalya’da geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ı son yolculuğuna uğurlamak üzere ünlü sinema sanatçısı Müjde Ar ve eşi eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş da Denizli’ye geldi.

Antalya’da vefat eden Kazım Arslan’ın cenaze törenine katılmak üzere çok sayıda milletvekili ve CHP yöneticisi Denizli’ye geldi. CHP İl Binası önünde yapılan ilk törene katılanlar arasında, 50. Hükümet’te Kültür Bakanı olarak görev alan Ercan Karakaş ile eşi sinema sanatçısı Müjde Ar da yer aldı.

"KELİMELERE SIĞMAYACAK BİR DÜNYA"

Değerli bir siyasetçiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Müjde Ar, Kazım Arslan'ın insan ilişkileri, dürüstlüğü, nezaketi ve hayata bakışıyla kelimelere sığmayacak zengin bir dünyaya sahip olduğunu, Arslan'ın kızının kurduğu anaokulunun 4 Eylül'de açılışını yapmak üzere sözleştiklerini, ancak bunun kısmet olmadığını söyledi.

Müjde Ar, "Örnek insan dediğimiz insan bence Kazım Arslan. Gerçekten kimselere benzetemiyorum. Çok siyasetçi tanıdım ama Kazım Bey bambaşka birisidir" diye konuştu.