Milletvekili Arslan son yolculuğuna uğurlandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Milletvekili Arslan son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Arslan son yolculuğuna uğurlandı

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2019 Cumartesi - 10:44Güncelleme: 8 Haziran 2019 Cumartesi - 14:58
Milletvekili Arslan son yolculuğuna uğurlandı

Antalya'da geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, son yolculuğuna uğurlanıyor. İlk tören CHP İl Binası önünde yapıldı.

Buradaki törene Kazım Arslan'ın eşi Nursel ve oğlu Mesut Arslan, kızı Nazife ve damadı Aykan Demirkapı milletvekilleri, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AKBABA: YAŞADIĞIMIZ ACININ TARİFİ İMKANSIZ

Törende, ilk veda konuşmasını CHP İl Başkanı Mahir Akbaba yaptı. Akbaba, bugün konuşmanın çok zor olduğunu belirterek, "Kazım Arslan'ı 1980'li yıllarda tanıdığını, kendisi büyürken, Arslan'ın gençleştiğini, onun tavsiyelerine uyduğunu, söylediklerini yapmaya gayret ettiğini, kendisini örnek aldığını söyledi.



Honaz seçimlerinde verdikleri mücadeleyi anlatan Akbaba, "Pazar günü seçimi kazandığımızda çocuklar gibi şendi. Çünkü en çok o çalışmıştı. Bayramda kızıma fotoğrafımızı çekmesini söylediğimde onun son fotoğraf olacağını bilemezdim. Çok acı oldu, ani oldu. Yaşadığımız acının tarifi imkansız" dedi.

MESUT ARSLAN: VEDA KONUŞMASINI YAZAMADIM

Arslan'ın oğlu Mesut Arslan ise, dün akşam veda konuşması için bir şeyler yazmak istediğini, ancak yazamadığını ifade ederek, "İyi bir eş, iyi bir babaydı o. İki aşkı vardı, biri annem, diğeri CHP... Siyasette hep ilkeliydi. Bazen her şey istediği gibi olmadı ama o yılmadı. 'Bırak, paran var, işin var, ailen var; hayatını yaşa' dediğimizde bizi dinlemedi. Siyaset yaparken de bizleri dinlemedi" diye konuştu. 

Fotoğraflar: Engin ÜNAL, AA