Genç diş hekimi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Genç diş hekimi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna...

Genç diş hekimi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ocak 2020 Perşembe - 14:29Güncelleme: 2 Ocak 2020 Perşembe - 14:29
Genç diş hekimi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla eğlendikten sonra uykuya dalan ve daha sonra cansız bedeni bulunan Diş Hekimi Betül Karaayvaz’ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

İlçenin Güzelköy Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda, B.T.’nin ailesine ait evde Betül Karaayvaz, V.T., N.T., Ö.D.A., K.Y. ve S.A.Y. yılbaşı eğlencesi için bir araya gelmiş, sabaha karşı odalara çekilen gruptan Betül Karaayvaz hayatını kaybetmiş, K.Y. ve S.A.Y. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

CENAZEDE AİLE GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

Olayda, hayatını kaybeden genç diş hekimi Karaayvaz’ın cenazesi otopsi sonrası ailesine teslim edildi. Ardından Karaayvaz için Merkezefendi ilçesindeki Hilal Camisi’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Törende Karaayvaz’ın babası Halil ve annesi Mesude Karaayvaz güçlükle ayakta durdu. Cenazede uzun süre gözyaşı döken Karaayvaz’ın aile üyelerini yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci de cenaze törenine katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası Karaayvaz’ın cenazesi Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Betül Karaayvaz’ın Denizli Kocabaş Ceza Evi’nde görev yaptığı öğrenilirken, törene çok sayıda infaz koruma memuru ve doktorlar da katıldı.

Yaşanan olayın ardından komaya giren doktorlar Kaan Y. ve Süleyman A.Y.’nin ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri devam ederken, olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma ise çok yönlü olarak devam ediyor.

DENİZLİ (İHA)