Denizlili çift ‘Yaparsın Aşkım’da cip kazandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Denizlili çift ‘Yaparsın Aşkım’da cip kazandı

Denizlili çift ‘Yaparsın Aşkım’da cip kazandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Haziran 2019 Pazar - 09:38Güncelleme: 16 Haziran 2019 Pazar - 09:56
Denizlili çift ‘Yaparsın Aşkım’da cip kazandı

Denizlili çift Nezaket-Kemal Kaya çifti, katıldıkları yarışma programında rakiplerini geride bırakıp cip kazandı.

Yaparsın Aşkım isimli yarışma programının dün akşam yayınlanan bölümü Babalar Günü’ne özel oldu. Bu programdaki dört yarışmacı çift arasında Denizlili Nezaket ve Kemal Kaya çifti de yer aldı. 14 yıllık evli Kaya çifti, yarışmaya kızları Irmak ve Kumsal ile birlikte geldi.

Programın en ilginç anlarından birisini Kaya çiftinin Fenerbahçe taraftarı sunucu İlker Ayrık’a Denizlispor forması hediye etmesi oluşturdu. Formayı alan Ayrık,”Denizlispor’un başımın üstünde yeri, yüreğimde de yarası var. Ben bir Fenerbahçeliyim. Denizlispor ben de yara ” dedi.

İLGİNÇ TANIŞMA

Kaya çifti, Messanger’da tanışarak evlenmiş. Kemal Kaya, MSN’den Nezaket Hanım’ı ekliyor. “Hayırdır? Nereden tanıyorsunuz da ekliyorsunuz?” diye sorunca, Kemal Kaya” Adresleri rastgele giriyordum, sizinki denk geldi” yanıtını vermiş. Bir süre görüşen çift birbirine “kanka” Kemal ile Nezaket Kaya 2 kez yüz yüze görüşmenin ardından evlilik kararı alıp, 3 ay içinde de düğün yapmışlar.

FİNALDE MÜTHİŞ PERFORMANS

Rakiplerini geride bırakan Nezaket-Kemal Kaya ile Gözde-Mustafa Şenyaz çiftiyle yarıştı. Final oyununda müthiş bir performans ortaya koyan ve sıra sıra dizili şişeleri topla devirme oyununda 2 seti de kazanan Denizlili Kaya çifti, lüks arabanın sahibi oldu.

Bu yarışmada ocak ayında da Denizlili Cemile-Nejdet Avşar çifti otomobil kazanmıştı.