Sevil Kaynak’taki darp olayında 3 tutuklama kararı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Sevil Kaynak’taki darp olayında 3 tutuklama...

Sevil Kaynak’taki darp olayında 3 tutuklama kararı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2019 Cuma - 16:42Güncelleme: 12 Nisan 2019 Cuma - 21:52
Sevil Kaynak’taki darp olayında 3 tutuklama kararı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde okul müdürü ve iki yardımcısının darp edildiği olayla ilgili adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakılan 3 kişi hakkında yeniden tutuklama kararı çıktı. Bu karar Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine verildi.

İlçenin Sırakapılar Mahallesi’ndeki Sevil Kaynak Ortaokulu Müdürü Ahmet Ferit Akgün ile yardımcıları Yusuf Zengin ve Tarık Ertunç'u darp eden öğrenci velisi ile akrabası hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Başsavcılık, 8 sınıf öğrencisi K.B.Ö.’nün babası S.Ö, annesi S.Ö. ve amcası O.Ö.’nün tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakılması kararına itiraz etti.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Denizli Sulh Ceza Mahkemesi'ne itirazı üzerine tutuklama kararı verildi. Bunun üzerine anne S.Ö. yakalanarak tutuklandı. Babası S.Ö. ile amcası O.Ö. de polis tarafından yakalandı. Adliyeye getirilen S.Ö. ve O.Ö’nün tutuklanması ile ilgili işlemler devam ediyor.

OLAY

Sevil Kaynak Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi K.B.Ö, disiplin suçu işlediği gerekçesiyle okula alınmayınca durumu ailesine bildirmiş, bunun üzerine okula gelen öğrencinin babası S.Ö, annesi S.Ö. ve amcası O.Ö., tartıştıkları okul müdürü Ahmet Ferit Akgün ile yardımcıları Yusuf Zengin ve Tarık Ertunç'u darp etmişti.

Olay sonrası hastaneye giden Akgün ayakta tedavi edilirken, kaburgasında kırık tespit edilen Zengin'e 2, yüzünde morluklar oluşan Ertunç'a ise 5 gün iş görmez raporu verilmiş, şikayet üzerine öğrencinin anne ve babası ile amcası gözaltına alınmış, daha sonra çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakılmışlardı.