Ölüm yağmurla geldi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Ölüm yağmurla geldi

Ölüm yağmurla geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2019 Cuma - 18:28Güncelleme: 13 Eylül 2019 Cuma - 22:00
Ölüm yağmurla geldi

Denizli’de sağanak yağışla birlikte kayganlaşan karayollarında trafik kazası haberleri geliyor. Cankurtaran’daki trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran geçişinde meydana geldi. İddiaya göre, Nuri Koçak, yönetimindeki 20 ZY 014 plakalı kamyon, yağışın kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp karşı şeride geçti ve Selçuk Demir’in kullandığı 06 BJG 670 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Altına giren hafif ticari araçla birlikte sürüklenen kamyon, daha sonra bariyerlere çarparak durabildi. Kazada, kamyonet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti ve cansız bedeni olay yerine gelen itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Koçak ve yanında yolculuk yapan İbrahim Başaran ise, sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Demir'in cenazesi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından itfaiye ekiplerince sıkıştığı araçtan çıkarılarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Kaza nedeniyle ulaşımın bir süre kontrollü olarak sağlandığı Denizli-Antalya karayolunda trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.