Müdürden Atatürk’e hakaret – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Müdürden Atatürk’e hakaret

Müdürden Atatürk’e hakaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Kasım 2019 Pazartesi - 22:42Güncelleme: 12 Kasım 2019 Salı - 10:18
Müdürden Atatürk’e hakaret

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e sosyal medya üzerinden hakaret yağdıran Orman Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Said Dağdaş’ı deşifre etti.

Sosyal medya sayfasının profilinde unvan olarak “Orman Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü” yazan ve Acıpayam’ın Dodurga Mahallesi’nden olduğunu belirten Said Dağdaş, Büyük önder’in ebediyete intikal edişinin 81’inci yıldönümünde Atatürk aleyhine yaptığı paylaşımla tepki çekti.

ÇİRKİN İFADELER

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Dağdaş’ın Atatürk için kullandığı “9.05’de bazıları putlarına saygı için duracaklar ayakta. O diktatörlük esiyor hala. Bu millet 23 Nisan 1923’e kadar kendisini kahraman bilir. 1924 sonrası Mustafa Kemal, adını ve kemalini çatır çatır kırıp atmıştır. Bu nedenle kahramanlığı sonrasında diktatörlüğünü görmüştür. Hem de İslam’la savaşan diktatör” ifadelerinin yer aldığı çirkin paylaşımı deşifre etti.

ÖZTÜRK’TEN TEPKİ

Öztürk, çirkin paylaşımla ilgili sosyal medya hesabından “Orman Genel Müdürlüğünde şube müdürüymüş!!! Hem Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Atatürk ‘e her türlü hakareti yap.Hem de bu devletin ekmeğini ye. Devlet’in lokması boğazına dizilsin inşallah. Atatürk olmasaydı kim bilir hangi Yunan’ın marabalığını yapıyordun be müptezel!!!” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Orman Genel Müdürlüğünde görevli olan Dağdaş ve onun paylaşımına destek verenlerle ilgili mecliste soru önergesi vereceğini belirten Öztürk, ayrıca bu kişiyle ilgili suç duryurunda bulunacaklarını bildirdi.