İki kardeşin kredi kartı yüzünden öldürüldüğü iddia edildi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İki kardeşin kredi kartı yüzünden öldürüldüğü...

İki kardeşin kredi kartı yüzünden öldürüldüğü iddia edildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ocak 2020 Salı - 11:41Güncelleme: 14 Ocak 2020 Salı - 11:45
İki kardeşin kredi kartı yüzünden öldürüldüğü iddia edildi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde öldürülen iki kardeşin, katil zanlısına ait kredi kartını izinsiz alıp kullandıkları ve borçlarını ödemedikleri için öldürüldükleri iddia edildi.

12 Ocak günü adeta ölüm kusan 40 yaşındaki Hüseyin Aslan, Pamukkale’nin Küçükdere Mahallesi’nde alacak verecek yüzünden Ramazan Küçük’ü tabancayla vurarak öldürmüş, daha sonra cinayette kullandığı silahla intihar etmişti. Ancak, dün sabah Aslan7ın iki kişiyi daha öldürdüğü Eskihisar mahallesi’ndeki bir iş yeri açıldığında ortaya çıkmıştı. Burada da Veysel ve Mustafa Akpınar kardeşlerin cansız bedeni bulunmuştu.

“KREDİ KARTI İZİNSİZ KULLANILDI” İDDİASI

Bu cinayetle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Veysel ve Mustafa Akpınar kardeşlerin, katil zanlısı Hüseyin Aslan’a ait kredi kartını belli bir süre izinsiz alarak kullandıkları ve borçlarını ödemedikleri iddia edildi. Aslan’ın, kardeşleri Eskihisar Mahallesi’ndeki iş yerlerinde öldürdükten sonra Küçükdere Mahallesi'ne gittiği ve burada da Ramazan Küçük’ü öldürdüğü öğrenildi.

Akpınar kardeşlerin katil zanlısı Aslan'ın kredi kartından kaç liralık işlem yaptıkları ise belirsizliğini koruyor.

CENAZELER AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

İki kardeşin cenazesi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işleminin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazelerin Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.

DENİZLİ (İHA)