Denizli’de 1.2 kilo metamfetamin ele geçirildi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’de 1.2 kilo metamfetamin ele geçirildi

Denizli’de 1.2 kilo metamfetamin ele geçirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2019 Salı - 12:36Güncelleme: 20 Ağustos 2019 Salı - 12:36
Denizli’de 1.2 kilo metamfetamin ele geçirildi

Denizli'de polisten zehir tacirlerine darbe. Denizli'ye yabancı uyruklu kişilerce getirilen 1 kilo 250 gram metamfetamin maddesi, polisin operasyonu ile ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. Yabancı uyruklu şahısların yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği yönünde istihbari bilgiler elde eden narkotik ekipleri, uyuşturucu maddenin sokağa dağılmadan ele geçirilmesi için çalışma başlattı.

Operasyon kapsamında harekete geçen ekipler, Pamukkale'nin Siteler Mahallesi’nde, şüpheli bir aracı takibe aldı. Ekiplerin dur ikazına uymayan sürücü kaçmaya çalıştı. Yolu kapatan ekip araçlarına çarparak ara sokaklara girip izini kaybettirmeye çalıştı. Bu arada kaçarken araçtan fırlattığı poşetten 1 kilogram metamfetamin maddesi çıktı.

Uyuşturucu maddeyi araçtan atarak kaçmaya devam eden şüpheliler, narkotik ekiplerin uzun süreli kovalamacası sonucunda yakalandı.

Gözaltına alınan yabancı uyruklu K.S. ve A.G.'nin Zeytinköy Mahallesi’nde kiraladıkları apartta da arama yapan görevliler, enerji odasının içine yapılan zulayı ortaya çıkardı. Zula bölmesinde kablo panellerinin arasına gizlenmiş 250 gram metamfetamin maddesi daha bulundu.

Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan adliyeye sevk edilen K.S. ve AG. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.