Hasan Şaş, Denizli’de yaşananlardan dolayı mı istifa etti? – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Hasan Şaş, Denizli’de yaşananlardan dolayı mı...

Hasan Şaş, Denizli’de yaşananlardan dolayı mı istifa etti?

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ağustos 2019 Cumartesi - 22:53Güncelleme: 18 Ağustos 2019 Pazar - 14:48
Hasan Şaş, Denizli’de yaşananlardan dolayı mı istifa etti?

Galatasaray’da Yukatel Denizlispor yenilgisinin ardından bu akşam saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı. Teknik heyetten Hasan Şaş, “Beni günah keçisi yapanlar hepiniz Allahın adeletiyle ezileceksiniz” diyerek, istifa ettiğini duyurdu.

Yukatel Denizlispor’a sezonun açılış maçında 2-0 yenilen Galatasaray’da sular durulmuyor. Maçın bitiş düdüğünden sonra sarı-kırmızılı takımda Fatih terim’in yardımclığını yapan Hasan Şaş ile teknik heyetten Necati Ateş, loca önündeki Denizlisporlu taraftarla ile tartıştı. Araya polis ve özel güvenlik görevlilerinin girmesiyle sözlü tartışma büyümeden önlendi.

İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

İstanbul’a dönen Galatasaray’dan bugün akşam saatlerinde flaş bir istifa haberi geldi. Hasan Şaş, istifasını “Galatasarayıma, hocama ki adam gibi adam, Levent kardeşime, Ümit kardeşime başarılar diliyorum. Kalbim hep sizinle. Ben sevdigime zarar vermem. Görevimden istifa ediyorum, hakkınızı helal edin, hoşçakalın. Beni günah keçisi yapanlar, hepiniz Allah’ın adaletiyle ezileceksiniz” paylaşımıyla duyurdu.

İSTİFASINI GERİ ALDI

Ancak, Hasan Şaş, bugün yaptığı açıklamayla istifa kararından vazgeçerek göreve geri döndüğünü açıkladı.  Hasan Şaş, geri dönüşünü "Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, birşey olmamışcasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat. Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın" sözleriyle duyurdu.