Denizli Basket, şampiyon – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizli Basket, şampiyon

Denizli Basket, şampiyon

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mayıs 2019 Pazartesi - 20:42Güncelleme: 13 Mayıs 2019 Pazartesi - 21:29
Denizli Basket, şampiyon

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u final maçında 77-70 yenerek, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin şampiyonu oldu.

Denizli’ye futboldan sonra bir sevindiren haber de basketboldan geldi. Denizlispor, Süper Lig’e yükselerek Denizlililere sevinç yaşatırken, önümüzdeki sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Denizli Basket de final maçında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma zevkli ve çekişmeli geçti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de izlediği karşılaşmayı temsilcimiz 77-70 kazanarak, şampiyonluk kupasını Denizli’ye getirdi.

Karşılaşma sonrası Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’mizin ve Denizli’mizin adını zirveye taşıyan şampiyon sporcularımızı, teknik ve idari ekibimizi, büyük bir destekle takımımızı başarıya taşıyan büyük taraftarımızı can-ı gönülden kutluyorum. Teşekkürler Merkezefendi, teşekkürler Denizli” paylaşımını yaptı.