Barrow, 14 günlük alacağı için kampı terk etmiş – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Barrow, 14 günlük alacağı için kampı...

Barrow, 14 günlük alacağı için kampı terk etmiş

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Şubat 2020 Salı - 15:49Güncelleme: 18 Şubat 2020 Salı - 15:49
Barrow, 14 günlük alacağı için kampı terk etmiş

Yukatel Denizlispor’un kritik Kayserispor maçı öncesi kampı terk eden Modou Barrow’un, hayati önem taşıyan karşılaşmaya çıkmamasının nedeni ortaya çıktı: Para!.. Kulüp başkanı Ali Çetin, Gambiyalı futbolcunun 14 günlük alacağı bulunduğunu açıkladı.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada basın mensuplarıyla bir araya gelen Çetin, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü, görüştükleri birkaç ismin olduğunu söyledi.

Takımın ve camianın bu haftadan itibaren eski birlik, beraberlik ve heyecanına kavuşması gerektiğini, koydukları hedeften biraz geri kaldıklarını, ancak kaybettikleri çok fazla bir şeyin olmadığını kaydeden Çetin, futbolcuların da artık farklı bir Denizlispor'u gösterme konusunda istekli olduğunu ifade etti.

Sahalarında HK Kayserispor'a yenildikleri için bütün şehirden özür dileyen Çetin, "İyi top oynayamadık. Ligin en son sırasındaki takıma karşı yenildik. Eski heyecanımızı da bu maçtan itibaren geri kazanacağız. O birlik ve beraberliği, taraftarımız ve şehir olarak toparlanıp yaşamamız, yaşatmamız lazım. Onun için herkesin yanımızda olmasını bekliyoruz. Biz bu ligde kalıcı olmak için mücadele edeceğiz. Oyuncularımız varını yoğunu ortaya koyacaktır" dedi.

ÖDEMEDEKİ GECİKMELER

Kamptan ayrılan Gambiyalı futbolcu Modou Barrow'la görüşüldüğünü kaydeden Çetin, konuyla ilgili "Barrow yaptığı hatanın farkında. Zaman zaman bunlar yaşanıyor. Bizim Barrow'a sadece 14 günlük bir borcumuz var. Devre arasından itibaren 7 maçtan beri çok sıkıntı yaşadık. Puan alamadık doğru dürüst. Onun için de maddi olarak eksiye düştük. O sıkıntı nedeniyle de Barrow'un 14 günlük bir ödeme gecikmesi oldu. Barrow bizim kardeşimiz, çocuğumuz, başarılı bir arkadaşımız. Maalesef Türkiye'de ödemelerde ufak tefek sıkıntılar olabiliyor" açıklamasını yaptı.