Güleç: Babadağ’da tezgahlar yeniden çalışacak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Güleç: Babadağ’da tezgahlar yeniden çalışacak

Güleç: Babadağ’da tezgahlar yeniden çalışacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2019 Perşembe - 15:29Güncelleme: 21 Şubat 2019 Perşembe - 15:34
Güleç: Babadağ’da tezgahlar yeniden çalışacak

İlçe ziyaretlerine devam eden Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, Babadağ’da vatandaşla bir araya geldi.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, aynı partiden Babadağ Belediye Başkan adayı olan Ali Direnç ile birlikte Babadağ’ı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Güleç, “Ormanlarımız, ağaçlarımız, uçan kuşumuz, yüzen balığımız kişisel çıkarlara kurban edildi. Parti olarak “önce doğa” diyoruz. Kentleşme, doğa katliamına dönüşmemeli. Vatan Partisi olarak yönettiğimiz belediye, gaza ve dumana değil, temiz havaya özgürlük sağlayacak” dedi.

“TEZGAHLAR YENİDEN ÇALIŞACAK”

Babadağ’ın dokumacılığın tarihi olduğunu ifade eden Güleç, kooperatifler kurarak tezgâhları yeniden çalışır hale getireceklerini, pazarlamayı da kooperatif aracılığıyla yapacaklarını açıkladı. Güleç “Bu sayede aracıyı devreden çıkararak halk daha çok kazanç elde edecek” diye konuştu.

“YAPILAŞMA SORUNU VAR”

Babadağ’ın coğrafik konumundan kaynaklanan yapılaşma sorunu olduğunu belirten Güleç, insanları taşımanın son çare olduğunu, asıl çözümün yerinde doğru yapılaşma ile insanları yerinde yurdunda yaşatmak olduğunu ifade etti.