81 ilden tatlar Denizli’de buluşuyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. EKONOMİ
  6. /
  7. 81 ilden tatlar Denizli’de buluşuyor

81 ilden tatlar Denizli’de buluşuyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2020 Perşembe - 15:13Güncelleme: 6 Şubat 2020 Perşembe - 15:13
81 ilden tatlar Denizli’de buluşuyor

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest, 7-16 Şubat tarihleri arasında Denizli EGS Park Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Yarın başlayacak festivalde, İzmit’in pişmaniyesinden Karadeniz peynirlerine, Adıyaman’ın peynirli helvasından Hatay’ın künefesine kadar tüm lezzetler 10 gün boyunca bu festivalde beğeniye sunulacak.

MASTERCHEFF BİRİNCİSİ UĞUR KARDAŞ, DENİZLİ’YE GELİYOR

MasterCheff birincisi Uğur Kardaş 12 Şubat Çarşamba günü saat 19:00 da Denizli EGS Park Fuar ve Kongre Merkezi’nde hayranları ile buluşacak.

MİNİ SİRK İLK DEFA DENİZLİ’DE BU FESTİVALDE

Bu festivalde çocuklar da unutulmadı. Dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara varana kadar farklı gösteri sanatçılarının yer aldığı sirk organizasyonu düzenlenecek. Sirk organizasyonunun ücretsiz olduğui açıklandı. Sirk gösterileri 8-9-15-16 Şubat tarihlerinde günde 4 seans şeklinde olacak.

FUAR ALANINA ÜCRETSİZ SERVİSLER KALKACAKTIR

Fuar organizatörleri halkın fuara ulaşabilmesi için kentin 5 farklı noktasından servisler ksefer yapacak.
İncirlipınar Yüzme Havuzu, Demokrasi Meydanı Ziraat Bankası karşısı, Çınar Meydanı Büyükşehir Belediyesi önü, Lise Caddesi Halk Eğitim Merkezi karşısı, Akkonak Parkı Pehlivanoğlu Market önü, Albayrak Meydanı Gürlesin Tekstil Mağazası önü.