Denizli OSB personeli sağlık taramasından geçti – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB personeli sağlık taramasından geçti

Denizli OSB personeli sağlık taramasından geçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Mart 2019 Cuma - 08:42Güncelleme: 29 Mart 2019 Cuma - 08:42
Denizli OSB personeli sağlık taramasından geçti

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde görev yapan personel, sağlık taramasından geçti. Her yıl personele yönelik sağlık taraması gerçekleştirdiklerini belirten Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Denizli OSB için çalışan personelimizin sağlığı bizler için çok önemli” dedi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde görevli personelin akciğer röntgen filmi çekildi, işitme ve solunum testleri yapıldı. Hizmetin götürülmesinde özveriyle çalışan personelin sağlığının çok önemli olduğunu vurgulayan Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, şunları kaydetti:

 

“OSB personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle bölgemize daha kaliteli hizmet sunabilmek. Personelimiz sağlıklı olsun ki verimlilik artsın. Sağlık sorunları bulunan personelimize ise, tedavisi noktasında gerekli desteği sunup, sağlığına kavuşması için gereken ne varsa yapıyoruz. Tüm personelimize sağlık dolu günler diliyorum.”