Milli Eğitim ile GEKA arasında teknik dek-stek protokolü imzalandı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Milli Eğitim ile GEKA arasında teknik...

Milli Eğitim ile GEKA arasında teknik dek-stek protokolü imzalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2019 Salı - 15:37Güncelleme: 8 Ekim 2019 Salı - 15:37
Milli Eğitim ile GEKA arasında teknik dek-stek protokolü imzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile GEKA arasında “Teknik Destek Protokolü” imzalandı. Protokol kapsamında, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan idareci, meslek ve İngilizce öğretmenlerinden oluşan 120 kişilik gruba, proje yazma eğitimi ve danışmanlık hizmeti verilecek.

Protokol imza töreni valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. İmza törenine Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ekici katıldı.

Vali Hasan Karahan, törende yaptığı konuşmada, “GEKA ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Projesi ile karşınızdayız. Mesleki Eğitime önem veriyoruz. Çünkü mesleki eğitimin en iyi şekilde yapılması memleketin sanayisi için önemli. Şehrimiz bir sanayi şehri. Dolayısıyla bu iş birliğinin hem İl Milli Eğitim Müdürlüğü hem GEKA hem de asıl sanayici ve onların temsilcisi Odalarla birlikte yapılması gerekiyor. Güzel bir iş birliğimiz var, bu proje de bir yansıması. İnşallah bu projede öncü olacak örnek olacak. Emeği geçenleri kutluyorum. Başarılı bir proje olacağına inanıyorum” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığının “Güçlü Yarınlar İçin 2023 Eğitim Vizyonu” hedefleri doğrultusunda imzalanan protokol ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan idareci, meslek ve İngilizce öğretmenlerinden oluşan 120 kişilik gruba Erasmus + KA102 Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelin Öğrenme Hareketliliği proje yazma eğitimi ve danışmanlık hizmeti verilecek.