Denizli’de Naile Mehmet Uyanık Anadolu Lisesi öğretime açıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli’de Naile Mehmet Uyanık Anadolu Lisesi...

Denizli’de Naile Mehmet Uyanık Anadolu Lisesi öğretime açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Eylül 2019 Salı - 16:13Güncelleme: 17 Eylül 2019 Salı - 16:13
Denizli’de Naile Mehmet Uyanık Anadolu Lisesi öğretime açıldı

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık tarafından, Merkezefendi’nin Başkarcı Mahallesi’nde yaptırılan Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi eğitim-öğretime açıldı.

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık’ın 1 milyon 700 bin lira katkı sağladığı 24 derslikli Anadolu lisesinin açılış törenine Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Mehmet Ali Uyanık ve eşi, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali Hasan Karahan, törendeki konuşmasında; “Herkese hayırlı sabahlar. Güzel bir günde hayırlı bir iş için burada beraberiz. Mütevazı bir açılışla karşınızdayız. Çünkü oldukça samimi, gerçekten mütevazı bir hayırseverimiz var ve ihlasla Allah rızası için bir hayır yaptı. İnşallah da bu okulun temeli ihlas ve samimiyet üzerine atıldığı için, bu okuldan Denizli’ye, Türkiye’ye ve tüm dünyaya hizmet edecek çok kaliteli ve farklı nesiller yetiştirileceğine inanıyoruz. Bu okulun temelinde aşk, alın teri ve samimiyet var. Mehmet Ali Amcamız ve Naile Teyzemiz bizim gönlümüzün sultanları. Emeği geçenleri kutluyoruz. Gençlerimizden; bu samimiyetle, bu aşkla memleket, millet yolunda hizmete talip olmalarını, bu güzel örneği her zaman gözlerinin önünde tutarak kendilerinin de bu yolda yürümelerini öneriyorum” dedi.

Yapılan diğer konuşmaların ardından, Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi’nin açılışı Vali Karahan, Uyanık Ailesi ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.