Çameli Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAMELİ
  8. /
  9. Çameli Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Çameli Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ocak 2018 Perşembe - 18:26Güncelleme: 11 Ocak 2018 Perşembe - 18:26
Çameli Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Çameli Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalar atıldı.

Çameli Belediyesi’ndeki görüşmeye Başkan Cengiz Arslan, Başkan Yardımcısı Atila Aydın, Hizmet İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez, Yazı İşleri Müdür Vekili Mesut Demirel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Serpil Uğur, Hizmet İş Sendikası Çameli Belediyesi temsilcisi Levent Gököz katıldı.

Anlaşmayla biten görüşme sonrası açıklamada bulunan sendika temsilcisi Mehmet Levent Gököz, “Çok iyi bir zam aldık, Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a teşekkür ederim. Şu ana kadar yaptığımız toplu sözleşmelerde alınan en yüksek zam budur” dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da işçilerin sosyal haklarını koruyarak imkanları ve hükümetin yıllık katsayı artışı doğrultusunda zam uygulamaya çalıştıklarını,sözleşmenin üç yılı kapsadığını, önemli olanın çalışanların parasının düzenli ödenmesi olduğunu söyledi.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez ise, Arslan ve ekibinin görüşmeler sürecinde çok olumlu yaklaştığını, otak bir noktada buluştuklarını belirtti.