Sosyal medyada çöp tartışması – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. BULDAN
  8. /
  9. Sosyal medyada çöp tartışması

Sosyal medyada çöp tartışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ekim 2019 Perşembe - 11:12Güncelleme: 3 Ekim 2019 Perşembe - 11:18
Sosyal medyada çöp tartışması

Denizli’nin Buldan ilçesinde, çöplerin toplanmadığı yönündeki eleştiriler sosyal medyada günün konusu oldu. Buldan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Dağcı eleştirilere, “Türlübey Mahallemize haftada bir gün, çöp aracımız düzenli olarak gelmektedir” yanıtını verdi.

İlçenin Türlübey Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerinde toplanmayan çöpleri sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyadaki fotoğraflar vatandaşların tepkisini çekti. Paylaşımın altında yapılan yorumlarda, “Günde bir sefer çöp kamyonu gelmesi gerekir. 3 günde bir çöp arabasının gelmesine bile razıyız” ifadeleri kullanıldı.

Buldan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Dağcı, “Çöp aracı boşalttıktan, 20 dakika sonra bu görüntü oluşabilir. Fotoğrafları lütfen daha dikkatli inceleyelim. Çöp konteyneri içindeki ve dışındaki malzemeler, evsel atık değil. Her mahallemize olduğu gibi, Türlübey Mahallemize de haftada bir gün, çöp aracımız düzenli olarak gelmektedir.” yorumunda bulundu. Bunun üzerine mahalleliler, “Onlar da çöp. Belediye almak zorunda. Çöp arabası uzun zamandır gelmediği için paylaşım yapıyoruz. Her taraf çöp oldu arkadaş” cevabını verdi.

DENİZLİ (İHA)