Site icon D20Haber

Sokağın ortasına masa kurup okey oynadılar

Merkezefendi ilçesinde kafe ve kahvehanelerin yoğun olduğu bölgede kapalı olan yerlere oturamayan gençler, esnaftan masa istedi. Ardından sokağın ortasına kurdukları masanın başına geçip okey oynamaya başladılar. Gençlerin sokağın ortasında okey oynadığını gören vatandaşlar ise, bunu şaşkınlıkla izledi.

Coronavirüs karşı kolonya ile önlem aldıklarını söyleyen gençler, hiçbir şeye aldırış etmeden oyunlarını oynadı. Masada kolonyada bulunduran okeyciler, arada bir ellerini kolonya ile dezenfekte ederken taşlara da ara ara kolonya döktü.

“KOLONYAMIZI DA KOYDUK MASAYA VAKİT GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Arkadaşları ile birlikte buluşarak okey masasını kuran Doğukan Yıldırım, “Burada arkadaşlarla toplandık. Esnaf arkadaşları da tanıyoruz, onlarda müsaade etti masayı buraya kurmamıza. Elimizden geldiğince el, ayak, saç her türlü temizliğimize özen gösteriyoruz. Kolonyamızı da koyduk masaya vakit geçirmeye çalışıyoruz. Aslında bu okey masasında korunduğumuz söylenemez. Normal de bir, bir buçuk metre mesafeden söz ediliyor ama biz de elimizden geldiği kadar temasları bir birimize doğru değil de masa da bir şekilde bir birimize zarar vermeden oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz” dedi.

DENİZLİ (İHA)

Exit mobile version