Site icon D20Haber

Urhan: Söylenecek söz varsa DEGİAD söyler

DEGİAD üyeleri, Anemon Otel’de verilen resepsiyonda bir araya geldi. Kısa süre önce gerçekleştirilen genel kurulla iş başına gelen 14. Dönem Yönetim Kurulu’nun üyelerle tanışmak ve kaynaşmak, yeni üye 104 iş insanın belgelerini vermek üzere düzenlediği geceye ilgi yoğundu.

DEGİAD SENİNLE GÜZEL

Fuayede saat 19.30’da kokteylle başlayan etkinlik, 20.00’de salondaki yemekle devam etti. “DEGİAD SENİNLE GÜZEL” sloganıyla düzenlenen gecenin sunuculuğunu oyuncu Nezih Cihan Aksoy gerçekleştirdi.

SON ZAMANLARIN EN YÜKSEK KATILIMI

DEGİAD eski başkanlarının da neredeyse eksiksiz katıldığı gecede konuşan DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, son zamanların en yüksek katılımının olduğu DEGİAD’ın, iş dünyasında yeniden heyecan yaratmasından, ilgi odağı olmasından dolayı gurur duyduklarını dile getirdi.

“ETKİNLİK DOLU BİR SÜRECE GİRİYORUZ”

DEGİAD’In etkinlik dolu bir sürece gireceğinin altını çizen Urhan, yeni etkinlikler hakkında bilgi verirken, geçtiğimiz dönemin en çok beğenilen etkinliği olan Basketbol Turnuvalarının devam edeceğine de vurgu yaptı. DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Binası’nın 19 Mayıs 2019 tarihinde açılışını gerçekleştirmek için çalıştıklarını aktaran Urhan, şu anda her şeyin planlandığı ölçüde ilerlediğini söyledi.

“DEGİAD EN ETKİN DERNEK”

DEGİAD bugünkü marka değerine bir gecede sahip olmadığını, kurulduğu günden beri bu derneğe emek veren, bu dernek için çalışan insanların katma değerleriyle bu noktaya gelindiğini belirten Urhan, şöyle konuştu:

“ Derneğimizin bu noktaya gelmesinde emeği geçen eski dönem başkanlarına ve yönetim kurullarına ile üyelerimize teşekkür ediyorum. DEGİAD 400’e yakın üyeye sahip oldu. Şehrimizin ve bölgemizin en etkin ve güçlü iş insanları derneği konumuna geldi DEGİAD. Bu gücü sadece nicel ve rakamsal olarak tarif etmek yanlış olur. Nitelik anlamında da çok önemli, çok değerli arkadaşlarımız, üyelerimiz aramıza katıldı. Sizler bu memleket dahilinde işverenlersiniz, aş verenlersiniz, istihdam sağlayanlarsınız, vergi yükünü omuzlarında taşıyanlarsınız. Bizler mal üreten, fikir üreten, ihracat yapan, katma değer sağlayan insanlarız. Onun için bizim şunu bilmemiz lazım: Bizler, şehir ve memleket dahilinde söylenecek söz var ise, DEGİAD olarak herkesten daha önce ve daha fazla söz söyleme hakkına sahibiz. Çünkü bizler birçok sorumluğu üzerinde taşıyan insanlarız. Bu sorumluluğumuzun karşılığı olarak memleket ve şehir dahilinde söylenecek bir söz varsa sizler bu hakkı kendinizde görün. Bizler de DEGİAD yönetimi olarak sizleri en iyi şekilde temsil etmek ve sizlerle ilgili konuları gündeme taşımak için gereken çalışmayı yapacağız Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz.”

SÖZKESEN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Urhan konuşmasının ardından DEGİAD Başkanlığı döneminde derneğe yaptığı hizmetlerden ötürü 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen’e bir teşekkür plaketi sundu. Sözkesen plaketi kabul etmeden önce yaptığı kısa konuşmada, DEGİAD’ın bir üyesi olmaktan onur duyduğunu söylerken, “Derneğe destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

GECENİN SPONSORLARI UNUTULMADI

Davetlilerden tam not alan gecenin sponsorlarını da unutmayan DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, etkinliğin düzenlenmesine destek olan Özel Denizli BİLNET Okulları’ndan Baki Bağadır, Yılmaz Kuyumculuk’tan Mustafa Yılmaz, ERTEMÜR Tarım’dan Mevlüt Ertemür, Hacı Şerif’ten Gönül Kırbaş Sönmez, Yüceışık Ticaret’ten Ahmet Sönmez, HU Dizayn İç Mimarlık’dan Hüsna Uzun ve Şato Düğün Dekorasyon’dan Cihan Soyfidan’a plaket verdi.

Ardından yeni üyelere üyelik belgeleri verildi. Gece müzik dinletiyle sona erdi.

Exit mobile version